Bugojanski zločinci nad Srbima koje predvodi snajperista Samir Sadiković Ćela, koji su svakodnevno svojim prisustvom davali podršku i na protestima u Banja Luci Davoru Dragičeviću i grupi “Pravda za Davida“ juče su davali podršku i
u Sarajevu, ispred pravosudnih instutucija BiH, Draganu Mektiću i mladom banjalučkom tajkunu i poslaniku PDP-a Drašku Stanivukoviću.

Oduševljeni likom i djelom Mektića i Stanivukovića ovi zločinci nad Srbima juče su frenetično arlaukali i aplaudirali njima dvojici, koji su se uživili u ulogu tobožnjih boraca za pravdu.

I Mektić i Stanivuković su se zahvaljivali na ovoj podršci iako je ona dolazila od zločinaca nad Srbima.

Infosrpska je u više navrata pisala da je Sadiković u proteklom ratu činio zločine nad srpskim civilima, kao i njegovi ratni drugovi Edin Barjaktarević, Hamza Krkalić, Fahrudin Mehinović, takođe, odgovorni za zločine nad Srbima, kao i još neki koji su nakon podrške Davoru Dragičeviću podržali i Mektića i Stanivukovića.

Sadiković se u Banja Luci , u doba protesta nije libio da uputi i otvorene prijetnje novinarima u Republici Srpskoj na svom Fejsbuk profilu, riječima da ide da napada novinare, jer pišu o njemu i pozivao svoje prijatelje da mu pošalju ko je sve izveštavao o njemu, kako bi se obračunao sa njima.