Drasko Stanivukovic
Željko Dabić, kriminalac, koji je odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva i razbojništva, jedan  je od prvih saradnika Davora Dragičevića, pored Vedrana Berića, kojeg je policija hapsila zbog šverca oružja i droga, saznaje naš portal.
Prema našim saznanjima, Dabić je prilikom hapšenja i obrade u policiji priznao i potpisao svoju izjavu da je bio u kući poslanika PDP-a Draška Stanivukovića u Banjaluci gdje su zajedno sa još nekoliko lica, među kojima su bili Davor Dragičević i poslanik PDP-a  Jelena Trivić, planirali nerede u Banjaluci tokom protesta grupe “Pravda za Davida”.
Inače, na  skupovima grupe “Pravda za Davida” redovno su učestvovala lica koja su, kako saznajemo, višestruko presuđivana, sankcionisana, privođena, a koja se dovode u vezu sa izvršenjem teških krivičnih djela  od ubistva do šverca i uživanja narkotika.

4 KOMENTARI

  1. OVE KRIMINALCE OSUDITI U ZATVOR STRPATI A POSEBNO PJETLICA I NJEGOVU KOKU TRIVICKU SA TATOM, ON DA RUSI BJEDA LJUDSKA.

  2. Pravda se ne postize nepravdom.Postati pijun u rukama preuredjivaca svijeta od sjevera Afrike,Bliskog Istoka,Ukrajine pa do nas,ne vodi nikuda osim u zatvor.Republika je iznad svega,ko ne zna koliko je zivota i krvi dato za nju mora na prevaspitavanje.Inace podrzavam Pravdu za Davida ali ne i Pravdu za Davora.Potpuno razlicite stvari.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime