Policija je jutros na području Bijeljine u četiri odvojene grupe, pronašla 35 migranata.

U Ulici Miloša Obilića u 4.30 pronađeno je 13 ilegalnih migranata bez identifikacionih dokumenata, a provjerama je utvrđeno da je njih devetoro iz Pakistana, troje iz Indije i jedan iz Avganistana.

U Ulici Meše Selimovića u 5.15 časova pronađeno je 14 migranata bez identifikacionih dokumenata, a utvrđeno je da je riječ o šest ilegalnih migranata iz Irana, četiri iz Avganistana, tri iz Pakistana i jedna iz Palestine.

U Ulici Vojvode Petra Bojovića u 7.00 časova pronađeno je šest lica bez identifikacionih dokumenata i utvrđeno je da je riječ o četiri migranta iz Iraka i po jednom iz Sirije i Maroka.

U Ulici Vojvode Stepe u 4.45 časova pronađena su dva migranta za koje je utvrđeno da su državljani Irana i Alžira, navedeno je u saopštenju.

Bijeljinska policija juče je u jutarnjim časovima u Ulici Raje Baničića pronašla u dvije odvojene grupe 20 migranata iz Pakistana.

Iz policije su naveli da migranti nisu imali potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil, te su predati inspektoru za kretanje i boravak stranih državljana u Terenski centar za strance Bijeljina.