Vulićeva je istakla da je do sada uvažavan nježniji pol Nedićeve i tolerisane njene razne laži i gluposti upućene na računa Gradskog odbora SNSD-a i aktivista ove stranke, ali da su organi SNSD-a stava, od kada ih je nazvala “fašistima”, da više ne mogu tolerisati njenu mržnju ka Dobojlijama.

– Za Vašu informaciju, nakon završenog kontrolnog brojanja u Zetri, Vaš kandidat Јelena Trivić je na području Doboja imala 415 glasova više u odnosu na prve rezultate koji su uneseni u bazu Centralne izborne komisije, što je oko jedan odsto od izašlih birača u Doboju – navela je Vulićeva.

Imajući u vidu navedeno, Vulićeva je naglasila da Nedićeva treba da objasni Dobojlijama zašto ne voli Doboj, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

– Šta ste postigli sa kolegom iz PDP-a Јovanom Kalabom ovim prebrojavanjem i etiketiranjem čestitih građana Doboja da su lopovi? Vi ste na ponovljenim, lokalnim izborima iskamčili mandat uz pomoć stranačkih kolega u CIK-u i tada osvojili 603 glasa. Јel mislite da Vam ta manjina daje za pravo da maltretirate većinu od preko 30.000 ljudi koja Vam nije ukazala povjerenje ni na lokalnim niti na opštim izborima – istakla je Vulićeva.

Ona je naglasila da Dobojlije smatraju je to grad heroj, grad ljubavi i čestitosti.

– Znate li Vi da je Doboj “grad slučaj” samo u glavama Vas i Vaših mentora, a u glavama i srcima Dobojlija, Doboj je grad heroj, grad ljubavi i čestitosti. Grad Doboj je Vama učinio što je rijetko kom pojedincu. Odlukom Skupštine grada iz 2015. godine oslobođeni ste plaćanja usluga boravka djece u Јavnoj predškolskoj ustanovi “Majke Јugović” Doboj. Pljuvanje po gradskoj upravi, gradskim institucijama i građanima Doboja je Vaše hvala za sve što Vam je pruženo – istakla je Vulićeva.

Prema njenim riječima, najbolji dokaz da Nedićeva “iznosi samo laži je da je na biračkom mjestu za koje je objavila da je Јelena pokradena, član biračkog odbora na tom biračkom mjestu ispred PDP-a bila Radoslava Pijunović, supruga od aktiviste te stranke Darka Pijunovića, i koja je uredno potpisala sve zapisnike o radu biračkog odbora”.