Komentarišući Šarovićevu izjavu da je inicijativa o jednokratnoj pomoći mladim, penzionerima i borcima, za šta će Vlada Republike Srpske izdvojiti 50 miliona KM, “transparentna kupovina izbora”, Vulićeva je rekla da “Mirko Šarović još nije u stanju da obezbijedi nominaciju za oktobarske izbore ni u vlastitoj stranci, pa pokušava da prikupi jeftine poene na račun odgovorne politike prema građanima koju vode Milorad Dodik i Vlada Republike Srpske”.

– Definitivno je najbolje da SDS kandiduje Šarovića na izborima u oktobru, ali ne Mirka već njegovu suprugu Stojanku. Ona je dokazala da je iskrenija i sa većom petljom od supruga Mirka, jer je prva priznala šta sve imaju od nekretnina po Srbiji, a do sada su skrivali u imovinskom kartonu. Iskrenost je nepoznanica za Mirka, pa da bar nekog čestitog upoznamo iz te kuće – rekla je Vulićeva.

Ona je dodala da je “doduše poznato da je SDA čuvala Šarovićevoj supruzi poziciju u zajedničkim institucijama, ali je ovog puta ona u javnosti pokazala da nije baš beskičmenjak i da je mnogo iskrenija prema narodu od Mirka Šarovića”.