– To njihovo miješanje ide do tih granica da ambasadori pojedinih zapadnih zamalja zovu ljude na listama pojedinih stranaka i zabranjuju im da slučajno ne smiju da promijene stranu jer će u protivnom odgovarati i za zločine koje su počinili i za one koje nisu – rekao je Vučić, obraćajući se u Beogradu članovima Glavnog odbora SNS-a čiji je predsjednik.

On je naglasio da će sačekati kraj izbora i da se Srbija neće miješati u odluku srpskog naroda u Republici Srpskoj, ali da će poslije izbora iznijeti mnogo dokaza.

– Ovakvu knjigu stvari imam da se vidi kako to izgleda – kaže Vučić.

Govoreći o miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Srpskoj, Vučić ističe da su se još i među Srbima našli oni koji će Srbiju da optužuju za miješanje.

– Naši Srbi su se našli da Srbiji drže pridike. Šta ćete. Valjda ste sve razumjeli. Prvo sam se kiselo nasmijao, a onda razmišljao šta da odgovorim na to kada su neki rekli kako se Srbija miješa u izbore u BiH – rekao je Vučić.

On je izrazio nadu da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i srpskim narodom u BiH.

– Srbija je uvijek mogla sve da istrpi i uvjeren sam da će znati da istrpi i istrpiće i ovog puta, jer Srbiji nema ništa preče od srpskog naroda i podrške koju mora da mu pruži – naglasio je Vučić.