Aleksandar Vučić je obišao danas jedinicu Žandarmerije u Kraljevu koja ga je pozdravila pesmom „Hriste Bože“. Vučić je zahvalio pripadnicima žandarmerije na svemu što čine „u odbrani svoje otadžbine, štiteći njen integritet“.

„Nikad niste tražili izgovor i lakše rešenje već ste štitili svoj narod. Budite spremni, radite, vežbajte, a mi ćemo dati sve od sebe da vam plate budu veće, da imate sigrunu budućnost za sebe i svoju decu“, rekao je predsednk u Kraljevu.

Vučić je se pripadnicima žandarmerije obratio sa „srpski junaci“ i kazao da je došao u Kraljevo da ih obiđe i kaže hvala za sve što su uvek činili u odbrani naše otadžbine, štiće njene vrendosti, njen integritet.

„Hvala na tome što ste uvek bili tu uz našu zemlju i kada su poplave, požari, kada je bila zemlja napadnuta, što nikada niste trazili izgovor, lakše rešenje, već ste služili svojoj zemlji i narodu. Uz veliko hvala želim da vam kažem budite spremni, radite, vežbajte, a mi ćemo dati sve od sebe da vama i porodicama život olakšamo, da plate budu veće, da rešavate stambene probleme, da imate sigurnu budućnost za sebe i decu“, naglasio je on.

Vučić je kazao da je uveren da će oni, ukoliko država pozove, a država će dati sve od sebe da ne dođu u tu poziciju, štititi naš narod i da će svoju svetu obavezu obaviti na najčasniji način.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime