screenshoot

“Okupe se i prošetaju i šta onda? Zgrada će da padne sama od sebe i demokratija će da dođe sama od sebe”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Selevcu gde je u okviru kampanje “Budućnost Srbije” obišao preduzeća “Mikros Union”.

Vučić je to izjavio upitan kako komentariše izjavu potpredsednika Narodne stranke Siniša Kovačević da protesti širom Srbije ne bi trebalo da traju “još 100 nedelja”, nego do 9. maja, Dana pobede nad fašizmom, kada će se građani iz cele zemlje okupiti u Beogradu, ispred Predsedništva Srbije, ukoliko ne budu ispunjeni njihovi zahtevi.

Vučić je kazao i da tokom sinoćnjeg protesta u Novom Sadu nisu oštećene prostorije Srpske napredne stranke, već da su izlepljene nalepnicama.

“Mnogo su hrabri, lepe neke idiotske nalepnice. Neka ih, neka lepe, ali počistićemo mi to, kao što čistimo Srbiju od smeća i dugova koje su ostavili”, rekao je Vučić.

“Izađite sa pametnijom platformom”

Vučić poručio je danas kosovskim vlastima da su usvajanjem platforme za pregovore “džabe krečili” i da treba da izađu sa pametnijim dokomentom, pa da se onda pregovori nastave.

Dragi naši albanski prijatelji – džaba ste krečili, nema ništa od tog posla, nego se vi lepo opametite, izađite sa pametnijom platformom, pa da onda razgovaramo, poručio je Vučić na završnom skupu kampanje “Budućnost Srbije” koju je danas imao u Podunavskom okrugu.