“Sve što su tražili uradili smo, i ništa. Moja poruka je nastavite da radite, a oni ako hoće hvala im, ako neće hvala im. Izmerićemo se na kraju godine kada budemo videli naše stope rasta i tudje”, kazao je on za TV Pink.

Ministarka za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović izjavila je da je dobro što će 22. juna biti održana medjuvladina konferencija, jer je to signal da se ne ignorišu rezultati Srbije na putu ka Evropskoj uniji.

Srbija je pregovore o članstvu u EU započela u januaru 2014. godine i od ukupno 35 poglavlja, do sada je otvoreno 18, a privremeno su zatvorena dva.

Vučić: Moja obaveza je da zaštitim i Tadića, orden Svetog Save govori o tome kakav sam ja čovek

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova obaveza da zaštiti bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, jer Srbija mora da bude zemlja pristojnih ljudi u kojoj sme da se razmišlja drugačije.

“Neka svako priča o meni šta hoće, ja sam dobio najviše crkveno priznanje orden Svetog Save, zbog podrške crkve za sve što smo uradili, i to govori o meni, kakav sam ja čovek”, kazao je on u intervjuu za TV Pink.

Posle presude Ratku Mladiću u Beogradu i Banjaluci osvanuli su grafiti i plakati na kojima se poziva na smrt bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, a Vučić je zatražio od nadležnih državnih organa da u najkraćem roku pronadju osobu koja je učestvovala u pisanju tih poruka.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime