– U ime građana Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak – poručio je Vučić u čestitki.

Vučić je istakao da je protekla godina bila bremenita brojnim izazovima.

– Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumijevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrijednosti – naveo je Vučić.

Vučić je poručio da su danas više nego ikada potrebni vjera, jedinstvo i snaga kako bi prebrodili sve posljedice pošasti koja je uzdrmala cijeli svijet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bi se nastavilo putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

– Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao dijelu BiH, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu – istakao je Vučić.

Vučić je poručio da će zato Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmjerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

– Јoš jednom vam želim svako dobro. Živjela Srpska! Živjela Srbija! – navodi se u čestitki predsjednika Srbije.