– Na terenu su i ministar policije i direktor policije i nadam se da će ovo ubistvo u toku današnjeg dana biti riješeno – rekao je Višković.

Višković je dodao da su se ubistva dešavala i ranije i da ih Vlada siguro neće moći sve da riješi, ali će učiniti sve da toga bude što manje.

– Sa rješavanjem ovog ubistva mi ćemo na neki način doći i do odgovora o čemu se radi u ovom slučaju. Ne možete od mene očekivati da vam kažem o čemu se radilo u ubistvu Krunića – rekao je Višković.

On je dodao da se radi o ubistvu jednog čovjeka, uspješnog privrednika i da je to gubitak za privredu Srpske, ali naročito za njegovu porodicu.

– Јa kao čovjek moram, i učiniću sve da ako treba u narednom periodu donesemo i izmjene zakonskih rješenja i preventivna djelovanja da do ovakvih i sličnih slučajeva više ne dođe – naglasio je.

Premijer je istakao da se radi na rješavanju slučaja i da je od ministra Lukača dobio informaciju da su neka lica, koja se dovode u direktnu vezu sa ubistvom Krunića, privedena.

– Samo privođenjem počinilaca ovog ubistva i rješavanjem slučaja mi ćemo poslati poruku građanima i razjasniti o čemu se radilo.