Premijer Višković istakao je da će Vlada Srpske nastaviti da radi na očuvanju Srpske i poboljšanju standarda građana.

– Sigurno je da ćemo očuvati i sva davanja za socijane partnere. Više sam nego srećan što i pored svih pritisaka prema našim zvaničnicima ostajemo privrženi Srpskoj i to je naš jedini i osnovni cilj – rekao je Višković na prijemu kod predsjednice Srpske Željke Cvijanović, povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike, organizovanom za delegacije Narodne skupštine, Vijeća naroda, Vlade Srpske i predstavnike Srpske u zajedničkim insititucijama BiH.

On je naglasio da sa predsjednicom Cvijanović, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i budućim predsjedavajućim Savjeta ministara, koji će biti iz Srpske, želi da radi na dobrobit građana Srpske.

Govoreći o dešavanjima na Trgu Krajine u Banjaluci, Višković je ocijenio da je to usmjereno protiv institucija Srpske i njihovih predstavnika.

– Poručujem svima u Srpskoj, ko želi da se obračunava sa pojedincima, da će to morati učiniti sa čitavim timom. U našem timu nema igrača koji će istupiti i znam da će sporovoditi ono što je zacrtano, a to je stabilna Srpska – dodao je on.

Višković je poželio svim građanima Srpske srećne predstojeće praznike.