Vučić (foto: instagram.com / buducnostsrbijeav)

– Ja vam sad kažem, imaćemo najbolju ekonomiju u Evropi ove godine. Ove godine. Ove godine u ovoj krizi imaćemo najbolju ekonomiju u celoj Evropi. Sledeće godine imaćemo najbolju ekonomiju u celoj Evropi sa najvećim pozitivnim rastom u celoj Evropi – rekao je predsednik Srbije gostujući na renomiranoj “Pink” televiziji.

Nakon toga je baratao procentima i brojkama, što možete čuti na video snimku, jer kad se napišu nemaju baš logike. A ni kada se izgovore.

Međutim, sve ovo je davno nekada naš narod već čuo. Pored sličnosti u načinu vladavine, ni retorika Aleksandra Vučića se ne razlikuje mnogo od retorike Slobodana Miloševića.

– Da kažem svima vama i čitavoj našoj javnosti da kažem: Ove godine, naša zemlja imaće najvišu stopu rasta u Evropi. Imaće dvostruko veću stopu rasta od najviših stopa rasta u Evropi – rekao je jednom prilikom Slobodan Milošević.

Na kraju, građanima Srbije ostaje da se nadaju da nam ekonomija neće završiti kao za vreme Miloševića, kada su na novčanice dodavane silne nule, pošto su obećanja, a i put kojim zemlja ide gotovo isti.

Ili, ostaje im da doprinesu buci koja se stvara svako veče u 20.05.