Radi se o 141 muškaraca i 169 žena, od kojih je 79 mlađe, 158 srednje i 73 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 54 osobe su iz Bijeljine, 52 iz Banjaluke, 28 iz Sokoca, 17 iz Trebinja, 15 iz Laktaša, 14 iz Foče, 11 iz Doboja, 10 iz Kozarske Dubice, devet iz Višegrada, osam iz Bileće, po sedam iz Zvornika i Prnjavora, po šest iz Bratunca, Gradiške i Šipova, po pet iz Kneževa i Teslića, po četiri iz Broda, Novog Grada, Čelinca i Šamca, po tri iz Prijedora i Čajniča, po dvije iz Dervente, Kotor Varoša, Ljubinja, Modriče, Novog Goražda, Petrova, Ribnika, Rudog, Srpca i Ugljevika i po jedna iz Berkovića, Vlasenice, Donjeg Žabara, Lopara, Milića, Pala, Stanara i Šekovića.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 12 smrtnih slučajeva. Radi se o sedam muškaraca i pet žena, srednje i starije životne dobi, od kojih su četiri osobe iz Banjaluke, dvije iz Doboja i po jedna iz Laktaša, Bijeljine, Šamca, Modriče, Srpca i Mrkonjić Grada.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 75.670 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 4.253 osobe kod kojih je potvrđen test na virus korona.