Na ovom prestižnom sajmu učestvovaće oko 1.300 izlagača iz 60 zemalja, saopšteno je iz ove kompanije.

– Na najvećoj svjetskoj manifestaciji naoružanja TRB će predstaviti svoje inovacije planirane za ovu godinu, te poluautomatski pištolj “RS 9 vampir”, upaljače za vojnu namjenu, a posebno će biti obavljena interaktivna prezentacija naših proizvoda i prezentacija u virtuelnoj realnosti – navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Iz TRB-a ističu da ovo preduzeće u kontinuitetu ulaže u sve segmente, od ljudskih resursa do mašina, marketinga i učešća na sajmovima.

– TRB je trajno opredijeljen za konstantno prisustvo na regionalnom i međunarodnom tržištu i ove godine će se predstaviti na sajmovima Partner u Beogradu, Edeks u Egiptu i IDEKS u Abu Dabiju – precizira se u saopštenju.

U ovoj kompaniji naglašavaju da redovno rade i u okolnostima pandemije virusa korona, sklapaju nove ugovore i posebno da nisu otpustili nijednog radnika, te da planiraju i nova zapošljavanja.

Direktor ove firme Slaven Ristić rekao je da TRB stalno radi na usavršavanju kadrova i razvoju novih proizvoda, da ne odustaje od svojih ideja i ciljeva, što potvrđuje učešće na sajmu u Abu Dabiju.

On je istakao da se TRB pozicionirao među vodeće namjenske firme u regionu i da nastavlja sa ulaganjem u ljudske resurse i osavremenjavanje proizvodnje.