Foto: RTRS

– Zajedno sa građanima šaljemo političke poruke da smo svi posvećeni čuvanju i jačanju Republike Srpske u svakoj oblasti, ali i emotivne poruke ljubavi za našu otadžbinu, radosti zbog činjenice da je ona stvorena, odbranjena i čuvana voljom naroda i poruke vjere u njenu bolju budućnost – rekao je Denis Šulić, predsjednik mladih SNSD-a.

Dodao je da je odabran ovaj način obilježavanja Dana Republike jer, kako je naglasio, samo jedinstvo i sloga svih građana Srpske vodi njenoj sigurnoj i boljoj budućnosti.

– Ove godine ćemo građanima pokloniti 12.000 bedževa sa zastavom Republike Srpske. Mislimo da je uvijek važno da jačamo kult zastave Republike Srpske jer je Republika stvorena i čuvana pod našom zastavom koja je njen najjači simbol – rekao je Šulić, ističući da se poklanjanjem bedževa omogućava našim građanima da uvijek sa sobom imaju zastavu svoje Republike.

Pozvao je sve građane da danas posjete štandove Mladih socijaldemokrata u svim opštinama i gradovima i dođu po svoj bedž.

– Želim svim građanima da čestitam Dan Republike uz vjeru da ćemo ga svake godine dočekivati srećniji i srećniji – zaključio je predsjednik mladih SNSD-a.