foto: Instagram

Zavaljen u trosjedu od nekoliko hiljada eura marke “Versaći” u svojoj “holivudskoj” vili u Banja Luci, koju je promovisala lično Goga Sekulić, turbo-folk starleta u spotu za jednu njenu pjesmu koja je snimana u toj vili, sa mladim tajkunom razgovarao je novinar BBC-a Pol Mos.

Samozvani borac protiv siromaštva i ljudska prava, egzibicionista željan javne promocije novo je čedo engleske obavještajne službe, njenog isturenog odjeljenja u BiH, koje personifikuje gospodin Robert Kort koji je glavni režiser destabilizacije Republike Srpske od protesta grupe “Pravda za Davida” pa do “slučaja Stanivuković”. Zbog toga i BBC u Banja Luci na “Versaćijevom” trosjedu, u vili tajkuna Stanivukovića.

Politička karijera koju, ne žaleći para, gradi mladi tajkun Stanivuković, željan liderstva u PDP-u koje mu se smiješi, očigledno će preuzeti ne samo PDP već i još neke nadležnosti koje je imao osnivač PDP-a Mladen Ivanić, poznat i kao otac britanskih vrijednosti na ovim prostorima i doajen i poslušnik engleskih obavještajnih službi iz reda srpskog naroda

“Draško ima moju punu podršku” izjavio je za N1 Mladen Ivanić, dodavši “da ima vrlo dobre, temeljne vrijednosne sisiteme”. Da li je pri tome Ivanić pominjući “temeljne vrijednosti” mislio na “Versaći” namještaj u vili Stanivukovića ili na samu višemilionski vrijednu vilu, nedoumica je. Uglavnom, držeći se one narodne “Gdje ja stadoh ti produži” Ivanić se napokon otvorio. Dobio je budućeg naslednika na čelu PDP-a i novog promotera engleskih vrijednosti koji će ga zamjeniti i biti odani poslušnik engleske obavještajne službe iz reda srpskog naroda i drag mladi prijatelj šefa sarajevske kancelarije Roberta Korta.

Zbog svega navedenog Mladen Ivanić je ustvrdio da je mladi tajkun, manipulant i politički provokator Stanivuković “istinski posvećen demokratiji”. Izgleda da demokratije nema bez engleske obavještajne službe, Roberta Korta, Mladena Ivanića i njegovog naslednika iz “Versaći” trosjeda i sa talasa BBC-ija Draška Stanivukovića.