Neki od korisnika ove drusteve mreze naveli su broj deviznog racuna, tvrdeci da je skupljeno milion evra za, kako kazu, “pomoc” porodici Dragicevic.

Medjutim, od tog novca, kako navode, nema nikakvog traga.

Davor Dragicevic, otac stradalog mladica Davida, od 31. decembra nalazi se u bjekstvu, a 7. januara oglasio se video-porukom sa nepoznate lokacije.

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je 31. decembra prošle godine potragu za šest lica zbog nereda počinjenih nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe “Pravda za Davida”.

Policija je nakon nereda uhapsila nekoliko lica, dok su neki od izgrednika pobjegli a među onima koji su izbjegli hapšenje je i Davor Dragičević.

Nas portal je iz diplomatskih izvora saznao da se Davor Dragicevic jedno vrijeme krio u Ambasadi Velike Britanije u BiH, koja se 1. januara oglasila saopstenjem u kojem tvrde da se on ne nalazi u toj ambasadi.

Nedugo poslije toga, nakon sto je u javnost “procurila” informacija da Ambasada Velike Britanije u BiH pruza utociste Dragicevicu, portal “Dnevno.ba” objavio je da je on po nalogu sada vec bivse americke ambasadorke Morin Kormak sklonjen u jednu od susjednih zemalja.

Prema nezvanicnim saznanjima naseg portala, Dragicevic se nalazi u Hrvatskoj i za sada ne namjerava da se vrati u BiH. Jedini koji mogu da raspolazu novcem na ziro-racunima su Davor Dragicevic i njegova bivsa supruga Suzana.