1) Mi smo svugde postavili skladišta oružja, 2) mi smo doveli vojnike u sve taktičke tačke, 3) mi smo doveli snabdevanje zemalja tamo. da ih možemo u svakom trenutku prekinuti – i 4) mi smo doveli dovoljno stranaca sa stranom kulturom u Evropu!

Kada dodjo pravo vreme, potrebno je samo:

1) prekinuti snabdevanje u roku od 5 dana, onda će izbiti haotični uslovi, 2) posle oko 14 dana, izbit će kanibalizam, 3) nakon oko mesec dana, Nemačka je opljačkana i moramo da preusmerimo mase gladnih i pljačkaša (oko 30 do 50 miliona) samo na istok, pri čemu bi istočne zemlje mogle biti samo mala prepreka i 4) u ključnim tačkama, za napadače sa oružjem iz naših skladišta, naši vojnici na mnogim mestima, u mnogim malim grupicamaa, odigraće i postaće otvarač vrata na ruskoj granici!

A ako se Nemci prisiljavaju da to učine iz humanitarnih razloga ili zato što ne žele da se bore protiv svoje ruske braće, onda ćemo da preokrenemo situaciju u Francuskoj, a već imamo jednog suverenog Vlastodršca na jugu Nemačke, koji granice ne može ili ne želi da zaštiti – tako da je tok Francuske ka Njemačkoj ubrzan i ništa više neće preostati, za šta nam ikada više neće trebati političar – slično kao što je u Avganistanu, Libiji, Iraku i Siriji, gde tada vladaju “gospodari rata “, za šta se Zeleni oslanjaju na nas i brinu o raznim kriminalnim klanoveima, koji će tada biti naši partneri u svim pitanjima i koje mi možemo, po potrebi, takođe zameniti ili eliminisati!

Sada procenite stanje naših priprema, da prosudite koliko smo dobro spremni za ovaj rat! Dame i gospodo, obratite pažnju na moje ruke i Vi će znati ko su naši planeri puta, kome smo mi za pripremu puta sa najvišom zahvalnošću obavezni, jer nam daje srce zemlje u svetu, – Evroaziju!“ Georg Soros (rođen Giorgi Schvartz, rođen 12.8.1930 u Budimpešti) je “U.S.-Amerikanac” mađarskog porekla, finansijer, inicijator i organizator svih “obojenih revolucija” i rušenja vlada zadnjih 4 decenije širom svijeta!

Njegova najkarakterističnija izjava je: “Moje najbolje vreme, bilo je vrijeme kao” dečko za sve “sa fašistima, ne sa” NAZISTIMA “, već sa stvarnim fašistima – pre našeg bekstva na Zapad”!