Nakon sjednice skupštinskog Kolegijuma, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je novinarima da dnevni red ima 29 tačaka, među kojima devet prijedloga zakona i šest nacrta zakona.

On je naveo da nema zahtjeva za održavanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

“Ukoliko takvi zahtjevi dođu u Narodnu skupštinu, zna se procedura koja će biti ispoštovana”, rekao je Čubrilović.

Na dnevnom redu sjednice su i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta Republike Srpske za 2019. godinu po hitnom postupku, Prijedlog zakona o zaštiti od požara, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zkona o zdravstvenom osiguranju, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj zaštiti.

Poslanici će razmatrati i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o posredovanju u zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nusproizvodima životinjskog porijekla.

Biće razmatrani i Nacrt zakona o zaštiti uzbunjivača – prijedlog narodnog poslanika Draška Stanivukovića, Nacrt zakona o zaštiti mentalnog zdravlja, Nacrt zakona o liječenju neplodnosti postupcima biomedicinski potpomognute oplodnje, Nacrt zakona o izmjenama Zakona o dječijoj zaštiti.

Početak redovne sjednice zakazan je za 10.00 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime