Foto: SRNA

U saopštenju se navodi da je Gradski odbor SNSD-a nastavio strateške pripreme za predstojeće lokalne izbore i aktivnosti na definisanju vlastitog koalicionog kapaciteta.

“Savez za novu politiku peta je stranka koja je potpisala i odlučila da podrži kandidata za gradonačelnika Bijeljine koga predloži Gradski odbor SNSD Bijeljina”, ističe se u saopštenju.

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić i Saveza za novu politiku Bijeljina Petar Mitrović, a potpisivanju je prisustvovao i predsjednik Saveza za novu politiku Zoran Mastilo sa saradnicima.

U saopštenju se navodi da je konstatovana bliskost stavova ova dva politička subjekta i zajednička briga za sredinu u kojoj žive.

“Izražena je spremnost da se upotrijebe najkvalitetniji ljudski i intelektualni kapaciteti s ciljem razvoja našeg grada. Značajne investicije, koje predstoje u našoj sredini treba shvatiti kao izazove koji će značajno unaprijediti kvalitet života na ovom prostoru”, konstatovano je na sastanku.