Čubrilović je nakon sastanka izjavio da je saradnja dva parlamenta u ovom sazivu NSRS najbolja od nastanka Republike Srpske. Čubrilović je istakao uspješnu saradnju Srpske i Srbije, ne samo na političkom, već i na ekonomskom planu. - Mnogo je značajnih projekata, kako infrastrukturnih, tako i onih u energetskom sektoru - rekao je on. Gojkovićeva je najavila održavanje još jednog sastanka rukovodstva dva parlamenta, rekavši da će tada biti formirana zajednička komija najviših zakonodavnih tijela Srpske i Srbije. - Zadatak komisije biće kontrola zajedničkih projekata. Takvu saradnju Srbija ima sa Rusijom - rekla je ona. Gojkovićeva će se danas sastati i sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom i premijerkom Željkom Cvijanović. Zamjenik generalnog sekretara Skupštine Srbije Branko Marinković i generalni sekretar Narodne skupštine Srpske Marko Aćić potpisaće danas usaglašeni memorandum o saradnji službi dva parlamenta, najavljeno je iz parlamenta Srpske.

Čubrilović je nakon sastanka izjavio da je saradnja dva parlamenta u ovom sazivu NSRS najbolja od nastanka Republike Srpske.

Čubrilović je istakao uspješnu saradnju Srpske i Srbije, ne samo na političkom, već i na ekonomskom planu.

– Mnogo je značajnih projekata, kako infrastrukturnih, tako i onih u energetskom sektoru – rekao je on.

Gojkovićeva je najavila održavanje još jednog sastanka rukovodstva dva parlamenta, rekavši da će tada biti formirana zajednička komija najviših zakonodavnih tijela Srpske i Srbije.

– Zadatak komisije biće kontrola zajedničkih projekata. Takvu saradnju Srbija ima sa Rusijom – rekla je ona.

Gojkovićeva će se danas sastati i sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom i premijerkom Željkom Cvijanović.

Zamjenik generalnog sekretara Skupštine Srbije Branko Marinković i generalni sekretar Narodne skupštine Srpske Marko Aćić potpisaće danas usaglašeni memorandum o saradnji službi dva parlamenta, najavljeno je iz parlamenta Srpske.