Ovu televiziju poslednjih dana napustili su:

Goran Gajić , voditelj Dnevnika i emisije ,, Izazovi,,
Teodora Tomanić. Voditelj Jutarnjeg programa
Nataša Miletić, novinar
Željko Dimitrić, el. grafička obrada
Dalibor Lujić, IT sektor
Daliborka Gajić
Neimenovana kuvarica BN tv.

Više je razloga zašto napuštaju BN televiziju koje su naveli doskorašnji zaposleni u ovoj medijskoj kući.

Jedan od osnovnih i dominantnih je i neslaganje sa uređivačkom politikom ove kuće koja sav svoj program usredsređuje godinama na kritiku aktuelne vlasti u Republici Srpskoj . To je, kako je rekao jedan od novinara koji su napustili BN televizija, prevršilo svaku mjeru.

Kako Infosrpska saznaje informaciju da BN tv napušta veliki broj zaposlenih te da su svoj odlazak najavili još neki.

Vlasnika Vladu Trišića vest je zatekla u jednoj od njegovih kuća Americi, pa se brzo morao vratiti u Bijeljinu kako bi pokušao održati normalno funkcionisanje televizije.

2 KOMENTARI

  1. Da ova medijska kuća svoj rad svodi isključivo na kritiku vlasti na republičkom nivou, jasno je svakom normalnom građaninu, osim onima koji su na nivou krajnje prizemne svijesti.Nije sporno da novinari kritikuju ono što ne valja, ali oni su stvorili utisak, kod iole pametnih ljudi, da tu nešto ne štima. S jedne strane, bjesomučno kritikuju republičku vlast, traže trun u jajetu, često i izmišljaju, u cilju izazivanja revolta građana, a sa druge strane, uopšte se ne dotiču lokalne vlasti u Bijeljini.bezbroj puta su pokazali neprofesionilazam, neobjektivnost i sve ono što se ne može nazvati objektivnim novinarstvom. Kod mene su već odavno izazvali osjećaj gađenja, pa njihove emisije političkog karaktera , i ne gledam. Zaključak : medijska kuća koja ne treba da postoji, jer su krajnje prizemni i kod mene stvaraju suprotan efekat od onog koji žele.

  2. Coka,Apsolutno se slazem sa ovim sto si napisao.Bn tv je nekada opste gledana tv sa nacionalnim identitetim,dok gazda bn tv nije odlucio da se upusti u politiku.I mala djeca mogu da vide njihovu pristrasnost,citav dnevnik posvete kritici vlssti,cak i o bizarnim stvarima pisu,dok sa druge strane isti im gosti dolaze u studio,isti analiticari razglabaju na tv o raznoraznim glupostima.Jos nesto pouzdano znam da bn tv sisa budzet opstine Bijeljina i da njihov direktor uzuma debele pare iz budzeta opstine.Inace taj vlasnik je od kako ta kuca postoji uvjek se bavio mahinacijama i koketirao sa svima odakle moze izvuci pare,radnici su mu pojedini neprijavljeni radili i po 10 god,plate mizerne tuga i jad.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime