FOTO: Direktno.rs

Uniformisani radnici sa osmehom na licu popunili su prostor iza bine i sa nestrpljenjem čekaju predsednika. Ovu priliku iskoristila je naša reporterka da porazgovara sa radnicima “Krušika”.

Aleksandar Obradović FOTO: Printscreen

leksandar Obradović FOTO: Printscreen

Na pitanje da li se u fabrici promenilo nešto pošto je uzbunjivač Aleksandar Obradović istraživačkim novinarima prosledio informacije o situaciji koja se godinama dešava u “Krušiku” – prodaja oružja po niskoj ceni privatnoj kompaniji za trgovinu oružjem GIM, radnici su rekli da nije.Obradović: U “Krušiku” ne znaju šta će sa mnomPosle Olivera i Marinike, na nišanu uzbunjivač iz Krušika

– Od tad se ništa nije promenilo. Obradović je samo sebi i svojoj porodici naškodio. Od čega će da živi sad. Bolje da ništa nije pričao. Imao je pristojnu platu, i on i žena, a šta će sad? – kažu radnici.

FOTO: Direktno.rs
FOTO: Direktno.rs

Na konstataciju da je Obradović ukazao na to da je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović omogućio svom ocu da po povlašćenim cenama kupuje oružje iz “Krušika”, zaposleni su rekli da se to uvek dešavalo, samo što se o tome sada priča, a pre nije.VIDEO: Direktno.rs

Da svako gleda svoja posla, govori i činjenica da niko od radnika nije podržao uzbunjivača, je kako kažu “radimo za zaradu”.

– Plata nam je redovna, stiže svakog 1. i 15. u mesecu. To nam je najbitnije – kazali su oni i dodali da im je samo jednom kasnila. 

FOTO: Direktno.rs
FOTO: Direktno.rs

Pored radnika, od kojih su neki umesto u drugu smenu na posao došli u prvu kako bi dočekali predsednika, podršku Vučiću pružili su i mladi koji su verovatno sa školskom praksom došli u posetu “Krušiku”.