– Iznošenje ovakvih dezinformacija nikako ne doprinosi objektivnom i istinitom informisanju javnosti, te pozivamo ovu medijsku kuću da poštuje osnovne principe novinarskog kodeksa, a to su tačnost i istinitost, te da u skladu s tim, objave ovaj demanti – navodi se u saopštenju Polcijske uprave Zvornik.

Policijski službenici su, kako se navodi, izvršenim provjerama utvrdili da su netačni navodi koji se odnose na podjelu popunjenih glasačkih listića u Roćeviću i tvrdnje da su oni pronađeni kod navedenih lica.

– Policijska uprava Zvornik nije zaprimila prijavu u vezi neregularnosti koje su objavljene u tekstu BN televizije, niti su policijski službenici ove uprave legitimisali posmatrače tokom izbornih aktivnosti – istaknuto je u saopštenju.

Napomenuto je da pripadnici Policijske uprave Zvornik, povodom održavanja lokalnih izbora, preduzimaju radnje iz svoje nadležnosti radi bezbjednog i nesmetanog održavanja izbornog procesa, kao i očuvanja povoljnog stanja bezbjednosti na biračkim mjestima.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime