Predsjednik Dodik i premijerka Cvijanović postavljali  su kamen temeljac za novi most na rijeci Vrbanji , kada je nekoliko odbornika Ivanićevog PDP-a predvodjenih mladim milionerom Draškom Stanvukovićem zvanim  Bajazit, krenulo  prema njima sa kamenjem u ruci , nakon čega je reagovalo obezbjedjenje i spriječilo ih da kamenje bace na Dodika i Cvijanovićevu. Stanivuković je potom , pred hiljadu očevidaca uzrujano slagao da ga  je Dodik lično fizički napao a u istom momentu pripremljeni lideri Pokreta za pobjedu znajući za ovu provokaciju  osudili su napad Dodika na njihovog junošu iako se na snimcima vidi da Stanivuković zvani Bajazit nije imao nikakvog kontakta sa predsjednikom Dodikom.

Inače Draško Stanivuković je sin banjalučkog milionera koji je ogroman novac zgrće u saradnji sa M-telom, te je tako  omogućio svom sinu da živi na viskoj nozi , obilazeći destinacije širom svijeta i dičeći se  da je Goga Sekulić folk starleta i pjevačica snimala spot u njegovoj milionski vrijednoj kući.

Nakon ne tako davne obuke koju je imao sa grupom Nijemaca koja pomaže PDP-u, mladi Bajazit se odlučio za već vidjene provokativne scenarije u pokušaju da se dopadne i nametne  javnosti kao borac za bolji život gradjana. Poruke utjehe gradjanima a i kritike  protiv aktuelne vlasti uglavnom šalje iz skupocjenih automobila i svetskih destinacija, kao što slike govore.

No to nije kraj. Nestašni Draško zvani Bajazit(kako se vidi na fotografiji) priprema nove nestašluke koje je učio od Nijemaca, kako bi izblamirao vlast. A što se i ne bi zabavljao kad mu je život na visokoj nozi obezbedjen. Posle stresa u Čelincu vjerovatno će se oporavljati u Dubaiu, Los Andjelesu ili ko zna gdje…