Golubović je, nakon izlaska iz zatvora, počeo da se pojavljuje u raznim emisijama na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Ovoga puta je gostujući na TV “Happy” govorio o buntu građana i njihovoj svakodnevnoj borbi pištakljama i šerpovanjem protiv diktature.

https://twitter.com/BoraKonj/status/1258138937496920071

– Šta Aleksandar Vučić ima u srcu, to je u njegovom srcu, al’ šta radi… To je ona priča o ovoj vodi. Kad je čovek sipao vodu i dao svima nama da je popijemo, on je učinio delo. I sada dođu ovi “mi sada udaramo u ovo piće, voda”, a ovde nema nikakve vode. Voda je kod njih u džepovima. Mi smo dovoljno bili jad i beda i lopurde. On kaže njegovi kradu, ja ne verujem u to! Prvi put na političkoj sceni verujem da je SNS prava stvar za sve – rekao je on.

Aleksandar Vučić FOTO: Milica Vučković
Aleksandar Vučić FOTO: Milica Vučković

Stavimo SNS sa strane i uzmimo čoveka, Aleksandar Vučića, koji nosi sat od 2.500 dinara, cipele i pantalone od 1.500, 2.000 dinara, čovek se ništa nije promenio, dodao je Golubović.

– On će da ostavi trag u Srbiji, da kaže “hej ljudi, hajde da se trgemo malo” – kazao je on.

Inače, Golubović je u aprilu odslužio osmogodišnju kaznu za šverc heroina. Uhapšen je zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010. godine, kada je “pao” ispred Crkve svetog Marka u Beogradu. Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj.

Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme.