Drasko Stanivukovic

Napadi na potpredsjednicu Narodne skupštine Republike Srpske Sonju Karadžić Jovičević, inače ćerku bivšeg predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića, od poslanika PDP-a, mladog banjalučkog tajkuna Draška Stanivukovića, na zasjedanju Skupštine prije dva dana, dio je plana njegovog  djelovanja u narednom periodu koji su mu sugerisali njegovi strani mentori na “treninzima” koje Stanivuković ima u Crnoj Gori, saznaje “Inforsrpska” iz diplomatskih izvora u Sarajevu.

Ostvarivanja ovog plana, u kome će se na tapetu njegovih bestijalnih napada  naći svi oni koji ne dozvoljavaju da se Republika Srpska blati i pokušava kriminalizovati i diskeditovati, krenulo je od napada na srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika pa do trenutka kada je Stanivuković ciljano, po preporuci stranih  mentora, napao ministra unutrašnjih poslova, legendarnog borca otadžbinskog rata Dragana Lukača a zatim evo i Sonju Karadžić, prije svega  kao ćerku Radovana Karadžića, jednog od tvoraca Republike Srpske.

Sledeći na listi napada mladog banjalučkog tajkuna i poslanika Draška Stanivukovića, kako tvrde naši diplomatski izvori, trebalo bi da bude Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića , bivšeg načelnika Glavnog štaba vojske Republike Srpske.

Tako  Stanivuković, odrađujući  prljavi posao za svoje strane mentore napada ličnosti i članove njihovih porodica, onih koji su stvarali i očuvali  Republiku Srpsku. Listu novih napada koje će dobiti od svojih stranih mentora koji žele raspad Republike Srpske, Stanivuković će dobiti na nekom od narednih “treninga”.