– Ovo je dan demokratije i dan kada građani treba slobodno da ostvare svoje biračko pravo. Međutim, ovi koji su svjesni da su izborni gubitnici u Doboju ne mogu to da prihvate smireno i stoički, već izmišljaju, iznose neistine i konsturišu scene – istakao je Petrović.

On je rekao za Srnu da SNSD, kao i sve stranke ima jednako učešće u biračkim odborim.

– Čista laž je da je DNS povukao svoje ljude, oni su i dalje na većini biračkih mjesta i neka su. Smatram da treba da isprate izborni proces, jer mi sa 13.000 članova u bazi, od kojih je 7.432 danas na terenu, nemamo šta kriti, niti bistru vodu mutiti – rekao je Petrović.

On je naglasio da iz svoje nemoći gubitničke političke partije pokušavaju da izbore predstave neregularnim i traže da budu poništeni.

– Taj njihov bunt je već ranije isplaniran i organizovano, pravi scene tamo gdje ih nema. U neku ruku ih razumijem, jer nije lako gubitnik biti, ali izbornu volju naroda ne mogu promijeniti. Narod glasa za one kojima vjeruju i koji rade za njihovu bolju budućnost, a to je SNSD, partija kojoj vjeruju – zaključio je Petrović.VIJESTI IZ ISTE RUBRIKE

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime