Tako se mladi tajkun Stanivuković, plasirajući u javnost BiH laž da zbog ugrožene bezbjednosti mora da napustu zemlju, prošlog vikenda  obreo u Sremskoj Mitrovici gdje se sastao sa organizatorima protesta u ovom gradu, medju kojima je i Nikola Ćorić iz Laćarka kod Sr. Mitrovice, koji inače studira Medicinski fakultet u Banja Luci a u slobodno vrijeme se bavi organizacijom protesta protiv aktuelne vlasti u Srbiji.

Ćorić je inače poznat po tome što je već dizao proteste u Sremskoj Mitrovici protiv cijene goriva,sada potpaljuje i Svu logistiku Ćoriću i njegovoj ekipi, za proteste, finansijski je direktno pružio Stanivuković.

Za početak mladi banjalučki tajkun je iskeširao Ćoriću 20 000 eura, a Ćorić taj novac pred poznanicima pravda da su to  navodno sredstva za pravljenje i dizajniranje čaša, koje namjerava da radi, iako svi znaju zašta su ta sredstva namjenjena.

U Sremskoj Mitrovici mladi banjalučki tajkun Stanivuković, budući lider PDP-a kako sebe voli da predstavlja,u trenutcima opuštanja, hvalio se drugovima u diskoteci NOX, kako je u javnost BiH lažno plasirao vijesti da je njegova bezbjednost ugrožena i da mu je polupan automobil  “golf”.

Povjerio se da je priča o polupanom “Golfu” ,medijski dobro prihvaćena priča ,i da mu je priča o “Golfu” pomogla da ga niko više ne proziva za “Jaguar”  , “Mercedes” pa i “BMW” koje, koje kako je rekao, inače vozi.