Iz kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore saopšteno je da je zajednički konstatovano da otvoreni dijalog, uz međusobno uvažavanje i poštovanje, vodi unapređenju odnosa.
Bečić je pozdravio napore Ruske Federacije u borbi protiv pandemije kovida 19.
Sagovornici su razmijenili mišljenja o aktuelnim pitanjima crnogorsko-ruskih odnosa, a Bečić je upoznao je ruskog ambasadora o političkim prilikama u Crnoj Gori.
On je istakao da je Crna Gora na nedavno održanim parlamentarnim izborima pokazala demokratsku zrelost i iskazao uvjerenje da će u normalizaciji međunarodnih odnosa doprinijeti i parlamentarna diplomatija.
“Ambasador Maslenikov konstatovao je da Crna Gora i Ruska Federacija zaslužuju bolje međudržavne odnose i potvrdio raspoloženje da se zajedničkim naporima radi na njihovom jačanju u obostranom interesu građana dvije zemlje”, ističe se u saopštenju.
Sagovornici su razmijenili mišljenja o značaju unapređenja ekonomske saradnje, naročito u oblastima turizma i investicija, čemu intenzivnija bilateralna saradnja može biti od značajne pomoći, dodaje se u saopštenju. 

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime