Na današnjoj pres konferenciji predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, koji je u nedjelju na izborima ubjedljivo poražen od Željke Cvijanović , kao kandidat za predsjednika Republike Srpske, vidno iznerviran čestitkama koje je Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović  uputio visoki funkcioner SDS-a i gradonačelnik Doboja  Obren Petrović, duboko frustriran pokušao je da ovu čestitku, koju je objavila Srna, dovede u pitanje i proglasi  je lažnom.

U opštem rastrojstvu Govedarica je čak ustvrdio da je on pobjedio i da je on Predsjednik Republike Srpske, iako rezultati koje CIK svakodnevno objavljuje govore da je Govedarica ubjedljivi gubitnik.

-Zvao sam Obrena Petrovića, da vidim da li je prenesena njegova izjava, ali se Petrović nije javljao na telefon, jer je u inostranstvu, izjavio je Govedarica.

No prava je istina da Petrović nije htio da se javi Govedarici jer ga ne smatra više liderom SDS-a, nakon izbornih poraza. A da je Obren Petrović čestitao Dodiku i Cvijanović izbornu pobjedu, najbolje  govori i fono izjava Srne koja se može naći na Srninom servisu a evo i na našem portalu.

FONO: Obren Petrović