ISTOČNO SARAJEVO, 3. OKTOBRA /SRNA/ - Generalni direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić nakon sastanka sa predstavnicima Međunarodne skijaške federacije u Cirihu.

“Imamo iskustva u organizaciji takmičenja, a jedan od primjera je i Evropski zimski omladinski olimpijski festival /Ejof/. Takođe, imamo i sve uslove – od skijaške infrastrukture, novih i homologovanih staza, sistema za osnježavanje i svega neophodnog za organizaciju jednog ovako prestižnog takmičenja”, istakao je LJevnaić.

LJevnaić je istakao da je potrebno da sve tri planine – Jahorina, Bjelašnica i Ravna planina apliciraju zajedno za ovu kandidaturu, te da se oformi tim koji će ih predstavljati, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

ISTOČNO SARAJEVO, 3. OKTOBRA /SRNA/ – Generalni direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić nakon sastanka sa predstavnicima Međunarodne skijaške federacije u Cirihu.

“Zajednički rad i organizacija `Evropa kupa` bi nam svima mnogo donijela, te bi ovo bio samo korak bliže ka dovođenju Svjetskog kupa, što nam je krajnji cilj”, istakao je LJevnaić.

Na sastanku je bilo riječi i o novim investicijama na Jahorini kojima je ova planina dobila mnogo i na osnovu kojih kvalitetom ponude može parirati najuređenijim evropskim skijaškim destinacijama.

“Organizacija `Evropa kupa` bila bi kruna dobrog rada na ovoj planini i potvrda uspjeha kako Jahorine, tako i cijele BiH”, navedeno je u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime