Endi Mari i Novak Đoković ipak neće igrati u četvrtak na Mastersu u Madridu zbog toga što se Britanac razboleo. To znači da će Novak ići u četvrtinu finala bez borbe.

Kako piše na Tviter nalogu madridskog Mastersa Endi Mari zbog bolesti ne može da izađe na teren Manolo Santana i njegov duel sa Novakom Đokovićem je otkazan. Srpski teniser tako direktno ide u četvrtinu finala gde čeka boljeg iz duela Hurkač – Lajović.

Mari i Đoković nisu igrali jedan protiv drugoga veoma dugo. Poslednji put su bili na terenu 2017. godine u Dohi kada je srpski teniser slavio 2:1, a zatim su usledili veliki problemi za Škota koji je imao više operacija i veoma mukotrpan povratak na teren. Dosta je imao pehova i u poslednje vreme, ali je u Madridu dobio dva velika imena – Tima i Šapovalova.

Nema sumnje da se ovaj teniski klasik veoma dugo čekao i da je trebalo da bude poslastica za ljubitelje tenisa jer je bilo uopšte pitanje da li će se ikad opet sastati Endi i Novak.

Organizatori turnira su saopštili i da će duel Rubljova i Evansa sada biti prebačen na centralni teren tako da oni otvaraju četvrtak na turniru u glavnom gradu Španije.

Masters u Madridu možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.