„Verovali ili ne, veći deo hale nije to uzvikivao. Meni niko ne vuče „Vučiću, pederu“ zato što je Partizan oštećen u budžetu. Partizan dobija ogroman budžet od države Srbije. Ne postoji nijedan tim u Evropi koji dobija novca od države kao KK Partizan i KK Crvena Zvezda. Možda postoji jedan. Za Zvezdu bi to bilo opravdanje jer igra Evroligu već nekoliko sezona. Jasno je da Partizan nije ugrožen, da je dobio novca i direktno i preko NIS-a i Telekoma. Reč je o milionima evra. Molim upravu KK Partizan da kaže koliko novca su dobili od države“, rekao je Vučić.

„Jesam li peder što nisam uveo sankcije Rusiji ili priznao tzv. Kosovo? Priznaću da je tako? Jesam li peder što sam nastavio da gradim auto-puteve? Prihvatam da uzvikujete sve što treba, ali vam je svima jasno šta je razlog. Sami su napisali šta je razlog. Razlog je to što su uhapšeni koljači, ubice i narkodileri“, dodao je, komentarišuću slogan „sloboda za grobare“, sa jučerašnje utakmice.

On je rekao „da su presretnute poruke iz inostranstva, hiljade kilometara daleko“, a u kojima je naređeno: „Ajd’, sad opet na Vučića“.

Na pitanje da li je to bila Zvicerova poruka, on je rekao: „Ne, onog drugog“.

„Imam sve crno na belo“

„Kad pričate o ubistvima – nismo mi rekli da su svi oni pravili planove za atentat na mene. Tu su samo dvojica koji su uhvaćeni u tom delu. Jedan je napisao da bi posebno uživao kada bi video da mi u najgorim mukama umire dete. Sve imamo crno na belo. Zato se oni bune protiv Skaj aplikacije“, rekao je Vučić, komentarišući skandiranje navijača Partizana na jučerašnjoj košarkaškoj utakmici.

Podsećamo, navijači Partizana sinoć su na utakmici košarkaške Evrolige sa Makabijem, u „Štark Areni“, istakli transparent koji glasi: „Stop francuskoj vojnoj operaciji Sky u Srbiji! Sloboda za grobare“.

Inače, optuženi vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk, koji je bio i vođa partizanove navijačke grupe „Iz Principa“, na suđenju pred Specijalnim sudom u Beogradu osporava legitimnost dokaza dobijenih otključavanjem aplikacije „Skaj“. Veliki broj dokaza protiv Belivukove grupe pribavljen je zahvaljujući međunarodnoj pomoći, u prvoj liniji francuske policije, koja je uspela da otključa „Skaj“ telefone ove grupe.