Dodik je najavio da će 9. januara 2020. najsnažnije biti obilježen Dan Republike Srpske.

Dodik je mladim Banjalučanima, članovima ove stranke, tokom “Aktuelnog časa sa predsjednikom SNSD-a” koji je održan u Banskom dvoru govorio o liderstvu, korporativnom upravljanju i reformi obrazovanja.

– SNSD-u ne treba jedan lider, treba nam stotinu lidera. Nemojte da odustajete od ambicija, od kojih i zavisi položaj mladih u stranci. SNSD ima najbrojniji aktiv mladih. Radimo na realizaciji programa koji su bitni mladima, poput Satrtap programa za pokretanje posla – izjavio je Dodik.

Kao predsjednik stranke, kaže, nikada nijednu inicijativu mladih nije zaustavio. Brojnost mladih u stranci, istakao je, potvrda je da SNSD vodi dobru politiku i da brine o budućnosti.

– Od mladih SNSD-a očekujem da na svojim radionicama koncipiraju nove politike koje će moći da se uspostave i vode kao vladine – rekao je Dodik i dodao da ova stranka ima najbrojnije članstvo kada je riječ o mladima, te da je to pokazatelj da SNSD o njima vodi računa.

– Ovo je deseta generacija mladih i raduje me da kod njih postoji interesovanje za razgovor o političkim temama. Večeras je održana kvalitetna rasprava i to je znak da ovakve skupove moramo češće da organizujemo – rekao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora Mladih SNSD-a Banjaluka Aleksandar Buzaković rekao je da je skup bio izuzetno posjećen, što pokazuje da su mladi iz ove stranke zainteresovani za politička pitanja.

– Imali su priliku da predsjednika Dodika direktno pitaju sve što ih zanima i dobili su odgovore. Mislim da su mnogo naučili na večerašnjem skupu – ocijenio je Buzaković.

Aktuelnom času prisustvovala je i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime