Kako se može vidjeti na Radojičićevom fan pejdžu na fejsbuku, mnogi od komentatora, a pri čemu dominiraju oni iz Federacije BiH, napali su Radojičića zbog njegovog poziva institucijama da riješe slučaj “Dragičević”, nazivajući ga pogrdnim imenima, uz obilje najprimitivnijih uvreda i pozive na linč.

Tako su, na primjer, prvog čovjeka grada na Vrbasu nazvali “fašistom”, “pederčinom”, “majmunom”, “paščetom”, “štakorom”, a sve to nakon što je odlučio da prekine novogodišnji program, zbog nasilnog prekida Džinovićevog koncerta.

Neki od komentatora su otišli toliko daleko, pa, poput izvjesnog Senada Gačevića pozivaju na Radojičićevu likvidaciju! Gačević, koji, sudeći prema njegovom profilu živi u Čeliću u FBiH, je, pored ostalih uvreda, između ostalog napisao “sve su to ista govna kao Dodik sve njih treba uza zid i pobiti govna jednom zauvijek”!

Na to se jedan od komentatora, izvjesni Avdo Suljić nadovezuje pa kaže: “Vi ste ubijali dijete, o kakvoj djeci ti govoriš vadite se na djecu a vi ste u svijetu poznati po ubijanju djece”, Đorđe Brujić se nadovezuje “nije on samo peder, on je i fašista”, Resad Blažević konstatuje “kako laže pašče jedno..”.

3 KOMENTARI

  1. Svima ucesnicima tog ” Pravda za Davida ” protesta pod hitno u zatvor oni su produzena ruka alije izetbegovica, orica, I drugih zlocinaca , ne treba imati milosti , stase moglo desiti u slucaju da im je uspjela zamisao sa Plinskim bocama , to je za svaku osudu ,Pokazali su koliko vole svoj narod Sta nas briga za balije, vidite sta nam Izdajice rade

    IZDAIJICE

  2. To sto su planski radili ucesnici “Pravda za Davida”protestanti to je podstrekivanje skupine na isplanirano izvrsenje “terorizma” sa nesagledivim posledicama. To je za svaku osudu

    STRASNO

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime