Foto: terratravel.rs

Ona je navela da će ski-karata do 16. decembra biti na popustu od 70 odsto, tako da dnevna karta košta 13,20 KM.

Ćeremidžićeva je istakla da u narednim danima Olimpijski centar organizuje brojne zabavne manifestacije, od kojih se izdvaja “ЈahorinSki retro opening”, od 13. do 16. decembra, uz takmičenje Mini olimpijada i koncert “Crvene jabuke”.

“Ono što najviše raduje sve naše goste jeste prednovogodišnji koncert jedne od najvećih zvijezda regiona Lepe Brene. Karte za koncert već su u prodaji i moguće ih je kupiti u sistemu Kupikartu.ba i na prodajnim mjestima u hotelu `Bistrica` na Јahorini, u kafeima `Tema` i `Galerija Tom` na Palama, u kozmetičkom salonu `Kis` u Lukavici i u klubu `Frojd` u Bijeljini”, navela je ona.

Ćeremidžićeva je istakla da se OC “Јahorina” kvalitetom skijaških staza i posebnim planinskim ambijentom izdvaja od ostalih ski-centara u regionu, jer na jahorinskim alpskim skijaškim stazama, ukupne dužine 40 kilometara, mogu uživati i početnici i vrhunski skijaši.

Prema njenim riječima, Centar je za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremio više od 10 kilometara nordijskih staza na Dvorištima, dok je za najmlađe skijaše pripremljen Ski vrtić Poljice i Ski poligon Bistrica, u kojima mogu da naprave svoje prve skijaške korake.

Ona je dodala da se OC “Јahorina” može pohvaliti i najsavremenijim žičarama za prevoz korisnika, ukupnog kapaciteta 13.000 skijaša na sat i obuhvataju tri šestosjeda, dva dvosjeda, četiri ski-lifta, a šestosjed Poljice ili Ogorjelica prevozi posjetioce Јahorine i u toku ljetne sezone i omogućava im da uživaju u panoramskom razgledanju ove planine.