Nakon što se vlade Srpske i FBiH izjasne o tome, UO UIO će se na jednoj od narednih sjednica izjašnjavati o ponuđenim rješenjima za konačna poravnanja, saopšteno je iz Upravnog odbora UIO nakon sastanka na kojem je ovaj odbor primio k znanju informaciju o neizvršenim poravnanjima.

Na sjednici je usvojen srednjoročni plan rada UO i njenih organizacionih jedinica za period 2020-2022. godine, a usvojen je i program rada Uprave i UO za iduću godinu.

Članovi UO razmatrali su danas informaciju o radu i aktivnostima UIO za drugi kvartal ove godine, gdje je navedeno da je Uprava imala 180 miliona KM više prihoda nego prošle godine u istom periodu.

Upravni odbor UIO odobrio je budžetski zahtjev Uprave za iduću godinu nakon što su obavljene redovne konsultacije u Ministarstvu finansija i trezora Savjeta ministara u tehničkom mandatu u okviru priprema budžeta za narednu godinu.

Na sjednici je razmatran i izvještaj o izvršenju budžeta UIO za prvo polugodište ove godine, kao i preporuke revizora iz revizorskih izvještaja za Upravu i UO za prošlu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime