Proslava Danasovog rođendana u Centru za kulturnu dekontaminaciju Foto: S. Kosorić

U okviru proslave uspešno je održana i aukcija vrednih umetničkih dela, a sve u cilju prikupljanja podrške za nezavisan i održiv rad naše redakcije.

Među umetničkim delima za koja su se okupljeni nadmetali bili su radovi Zorke Cerović, Luke Dedića, Mehmeda Meše Slezovića, Jovana Bikickog, Biljane Ugren Kovačević, Nebojše Radojeva, Ane Petrović, Nikole Džafa, Nine Savčić, Petra Vujoševića, Branka Đukića, Milice Dukić, Jugoslava Vlahovića, Marije Dokmanović, Lidije Krnjajić, Muhameda Đerleka Maxa i Ludvika Vincenta Gadomskog. List Danas im zahvaljuje na podršci iskazanoj našoj redakciji.

Večeras je, takođe, pred brojnim gostima što iz sveta novinarstva, što građanstva, predstavljena kraudfanding kampanja i Klub čitalaca našeg lista.

Brojni gosti uživali su u druženju sa našim urednicima i novinarima, a u razgovoru sa nama mogli su da se upoznaju sa načinom rada u redakciji kao i na koji način da pomognu naš list i da se priključe Klubu čitalaca.

Rođendansku atmosferu je svojim izborom muzike upotpunila DJ „Časna sestra“, a realizacija ovog događaja ne bi bila moguća bez podrške Centra za kulturnu dekontaminaciju.

Na proslavi rođendana lista gosti su mogli da kupe šolje, termo-šolje, majice, rančeve i bedževe sa logoom Danasa i ilustracijama Jelene Jaćimović poznatije kao Jachim992.

 

Zahvalnica partnerima
Posebnu zahvalnost za podršku u organizaciji ovog događaja ali celokupnog rada, redakcija Danasa izražava partnerima: Apatinska pivara, Karlsberg, BIP, Heineken, Coca-Cola, Schweppes, Nescaffe, Kosmaj, Aleks kitchen homemade, Sherbet – prizrenski kolači, vinarija Tikveš, vinarija Radovanović. Zahvaljujemo se i Jeleni Jaćimović na doprinosu koji je dala ustupivši nam ilustracije koje će se naći na promotivnom materijalu.