Zahvalni smo zbog besplatne promocije koju smo dobili zbog njihove dramatične znatiželje, koja je toliko je uvećala posjete našem portalu da je on po tome nadmašio i sami portal BN televizije i još neke portale koje obilato sponzorišu stranci.

Uredjivački kolegijum našeg portala se pita: Kome smeta Infosrpska.ba, odnosno istina koju objavljujemo!?

Za razliku od BN portala, istoimene televizije i još nekih portala koji već godinama zagadjuju javni prostor Republike Srpske gnusnim lažima i konstrukcijama, nama urednička i profesionalna savjest nalaže da govorimo istinu i samo istinu. Da je ono što pišemo istina najbolji dokaz su oni sami, BN televizija i njihov portal, kao i ostali koji pitaju ko je vlasnik našeg portala. Da je laž ono što pišemo ne bi trošili ni sekundu na nas. Ali istina je teška i boli sve njih.

BN televizija, odnosno njen portal i slični portali bliski Savezu za promjene, obavještajnim službama i jednog grupi NVO sektora, uhvatila je panika zato što je to nečasno medijsko bratsvo koje radi protiv svoje države, do sada držalo monopol nad istinom preko društvenih mreža.

Kada se pojavio jedan osrednji, ne previše ambiciozni portal koji ljubi istinu i koji želi da je približi narodu koji je dobrano kontaminiran lažima i konstrukcijama pomenutog medijskog bratstva, odjednom se diže prašina, rade istražni timovi da ustanove ko je vlasnik portala. Strah je da narod na sazna pravu istinu a ne lavinu laži i konstrukcija koju godinama plasira i truje naše živote BN televizija i njeni sateliti. Na kraju, uredjivački kolegijum portala Infosrpska.ba poručuje da će pomenutom medijskom bratstvu , dugogodišnjim trovačima javnog prostora u Republici Srpskoj, odgovoriti ko je vlasnik kad oni nama odgovore na samo neka od bezbroj pitanja na koje tražimo odgovor i koja sada navodimo:

– Kako se zove firma u Španiji preko koje ministar bezbjednosti BiH uzima posredničku proviziju za sebe u poslu trgovine oružjem sa Saudijskom Arabijom?

– Zašto je isti ministar koji se lažno predstavlja kao diplomac Pravnog fakulteta u Zagrebu ne tako davno inicirao pretres kuće Milorada Dodika, što je Tužilaštvo odbilo?

– Da li je istina da se ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, koji je posredovao u prodaji svoje stranke PDP mladom banjalučkom milioneru Drašku Stanivukoviću, sastaje sa predstavnicima britanske obavještajne službe isključivo u Crnoj Gori ili još na nekim mjestima?

– Da li je Robert Radonjić šef operativnog tima OSA u Banja Luci zadužen za vodjenje akcije prisluškivanja predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika? – Je li vlasni BN televizije Vladimir Trišić vlasnik dva stana ( kuće) u Majamiju (SAD). Je li njegov hotel Pasport u Novom Beogradu i Patrol taxi u Bijeljini. Ako jeste otkud mu tolike pare kada živi u Republici Srpskoj za koju godinama putem svojih medija tvrdi da je propala i da se u njoj ne može živjeti?

Za ostala pitanja tražićemo odgovor nekom drugom prilikom.To su teme za novinare sa visokom profesionalnom savješću. A ne ko je vlasnik našeg portala. Očekujemo odgovor!