Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović povredio se u tom meču iskrenuvši zglob desne noge, ali je u istoj situaciji po svemu sudeći povređeno i koleno.

Bogdan je povukao kontru sredinom druge četvrtine pri vođstvu svog tima 44:43. Negde kod sredine terena Lamelo Bol je krenuo da mu ukrade loptu.

Bogdanović je eskivirao taj pokušaj, ali je izgubio kontrolu, sapleo se i povredio, pa su mu saigrači pomogli da izađe se terena.

Za sada još nije data tačna dijagnoza i šta je povređeno, ali se Hoksi nadaju da će biti lakše nego što je izgledalo. Bogdanović se nije vraćao do kraja utakmice, a u trenutku kada je izašao odigrao je 11 minuta i upisao je pet poena (2/6 iz igre, 1/5 trojke).

Šarlot je do pobede predvodio Teri Rozir sa 23 poena, a Pi Džej Vašington i Lamelo Bol su dodali po 22. Najmlađi od braće Bol, koji je nenamerno uticao na povredu Bogdanovića, upisao je tripl-dabl sa 12 skokova i 11 asistencija.

U timu Atlante se istakao Kem Rediš sa 21 poenom, dok je Deandre Hanter dodao 20 poena, a Trej Jang 15, uz deset asistencija.

Atlanta posle ovog poraza zauzima 11. mesto istočne konferencije NBA sa četiri pobede i pet poraza, dok je Šarlot deveti sa po pet pobeda i poraza.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime