Kvalifikacije za Ligu Evrope, treće kolo:

Partizan – Malatija 3:1 (1:0)
(Sadik 4′, Asano 67′, Suma 89′ – Čebake 84′)

Stadion: Stadion FK Partizan

Sudija: Sergej Ivanov

SASTAVI:

Partizan: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Stevanović, Tošić, Suma, Sadik

Malatija: Farnol, Čibake, Mina, Akbaš, Kaš, Jalsin, Bifuma, Čagiran, Čalali, Fofana, Jahović

Kontra Partizana u drugom minutu posle kornera Malatije, ali je Umar Sadik izgubio korak i propala je prilika za postizanje prvog gola.

Samo dva minuta kasnije situacija bila mnogo povoljnija po crno bele, Miletić je dugom loptom pronašao Sejdubu Sumu koji je uspeo da navuče na sebe dva igrača Malatije i ostavi Umara Sadika potpuno samog u kaznenom prostoru.

Suma je Sadiku poslao oštar pas po zemlji i bivši napadač Rome zaista nije imao težak zadatak, te je samo sproveo loptu u nebranjenu mrežu i “parni valjak” je poveo sa 1:0.

Nastavili su fudbaleri obe ekipe da igraju veoma čvrsto, pogotovo fudbaleri Malatije koji nisu štedeli igrače Partizana, videli smo veliki broj žutih kartona i oštrih startova na obe strane, ali i nekoliko opasnih akcija.

Malatija je preko Fofane i Jahovića mogla do izjednačenja, dok su Suma i Tošić propustili po šansu za uvećavanje prednosti Partizana.

U drugom poluvremenu, novi fudbaler Partizana, japanski napadač Asano zamenio je Stevanovića, a u narednih petnaestak minuta videli smo dve stopostotne šanse, po jednu na obe strane.