– Na biračkom mjestu 011 SNSD je oštećen za 50 gasova, PDP-u je dodato 26 glasova. Na biračkom mjestu 027 SNSD je oštećen za 54 glasa za Narodnu skupštinu Republike Srpske i 51 glas za Parlamentarnu skupštinu. Na biračkom mjestu 168 na zapisniku za Narodnu skupštinu SNSD-u je upisano nula glasova, nakon ponovljenog brojanja SNSD je imao 43 glasa – naveo je Đurđević.

Ističući da SNSD ima oko 100.000 glasova prednosti za srpskog člana Predsjedništva i za Narodnu skupštinu, oko 150.000 glasova prednosti za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine i oko 30.000 glasova prednosti kandidata za predsjednika Republike Milorada Dodika u odnosu na Јelenu Trivić, Đurđević je ocijenio da je nemoguće da taj ogroman kontigent glasova bude sporan.

– Greške su se dešavale i na štetu SNSD-a, što pokazuje ponovljeno brojanje glasova na tri biračka mjesta u Bijeljini, gdje je na sva tri drastično oštećen SNSD. Bilo je ponovljeno brojanje, ispravilo se, kao što će se ispraviti i ako ima negdje drugo sličnih situacija – rekao je Đurđević.

On je dodao da je na svakom biračkom mjestu bilo najmanje 20 posmatrača i da apsolutno nije moguća mahinacija koju kao izgovor navode iz opozicije.