Foto: Darko Jevtić/TV Prva

Beogradski mediji preneli su ranije da on preti da će se ubiti.

Brojne policijske ekipe, Hitna pomoć, vatrogasci, kao i specijalni pregovarački tim MUP-a poslati su na mesto zbivanja odmah.

Muškarac je u jednom trenutku, kako javlja izveštač Tanjuga, s terase stana viknuo da neće nikoga da vidi, posle čega je policija zamolila medijske ekipe da se pomere.

Iako su medijske ekipe, na njegov zahtev, udaljene od zgrade oko 200 metara, policija je ponovo zatražila od predstavnika medija da se dalje povuku iz bezbednosnih razloga.

Nakon što su se mediji dalje povukli, muškarac je izašao ponovo i nastavio razgovore sa policijom, javlja izveštač Tanjuga.

Kako je ranije danas saopštio MUP, supruga i sin muškarca koji se nalazi u stanu su nakon svađe izašli napolje.

Kako prenosi “Blic”, muškarac je kroz terasu bacio službeni pištolj i opasač, ali pregovori s njim još uvek traju jer nije poznato da li kod sebe ima još oružja.

Foto: Darko Jevtić/TV Prva

Kako javlja reporter “Blica”, naoružani muškarac je izašao skoro potpuno nag na terasu, a onda skočio na susednu, za to vreme preteći okupljenim novinarima da će pucati na njih. Nedugo zatim, policija je sve okupljene udaljila stotinak metara dalje, iz bezbednosnih razloga.

Drama se odvija u Ulici vojvode Vlahovića 53.

Nakon prvobitnih nepotvrđenih informacija da se radi o policijskom službeniku i da je možda za taoca uzeo svoje dete, oglasio se i MUP, koji je u saopštenju naveo da se policijski službenik danas, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković.

Foto: Darko Jevtić/TV Prva

Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, a pripadnici Pregovaračkog tima trenutno pokušavaju da uspostave kontakt sačetrdesetdvogodišnjim muškarcem.

U saopštenju se dodaje da su pripadnici Pregovaračkog tima MUP angažovani na rešavanju situacije.