“S velikom tugom i žaljenjem primio sam strašnu vijest o napadu i eksploziji na Politehničkom fakultetu u Kerču u kojoj je život izgubilo 13 mladih ljudi, a veliki broj je teško povrijeđen”, navodi se u telegramu saičešća predsjednika Dodika.

Povodom ove velike tragedije Dodik je izraze najdubljeg saučešća uputio u ime građana Republike Srpske i svoje ime.

“Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze našeg saučešća i saosjećanja zbog bola koji ih je zadesio, a povrijeđenima dobre želje za brz i uspješan oporavak”, ističe se u telegramu saučešća predsjednika Republike Srpske.

1 KOMENTAR

  1. Strasna tragedija. Poginulo je 19 ucenika, 70 ranjeno od toga deset veoma tesko a od njih je pet u teskoj komi. Ovih 10 stradalnih koji su u teskom stanju su prevezeni hitno u Moskvu. Ubica/samoubica je student star 18 godina, cetvrta godina koledza. Izgleda da su u pitanju mentalni problemi, stalno je nosio noz sa sobom iako ga niko nikad nije napao, nije imao prijatelje, bio je stalno usamljen, mrzeo je skolu i profesore. Roditelji su mu razvedeni, otac je invalid, nije ziveo sa sinom a majka mu je medecinska sestra koja je bas bila na duznosti kad su poceli da pristizu ranjenici. Kakva strasan ironija. Otac je rekao da je po ceo dan stalno igrao igrice, i da je voleo oruzje. Kopirao je masovna ubistva koja su se dogadjala u Americi! Svo zlo dolazi odande! Plasim se da ce se poceti dogadjati takve tragedije i kod nas. Roditelji treba da prate sta im deca rade na socijalnim mrezama.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime