On je istakao da je od 192.000 članova SNSD-a 52.000 žena i 27.000 mladih, što govori da je SNSD jedna od najmasovnijih i najbolje organizovanih političkih partija.

Dodik je na manifestaciji “Gastro veče”, koje je organizovao Gradski odbor SNSD Prijedor i Aktiv žena, rekao da će SNSD na predstojećim izborima ostvariti istorijski vrijednu pobjedu.

“Ovo je rezultat zalaganja i inspiracije naših aktivista, da zajedno prikupimo dodatnu energiju za vrijeme koje nas čeka u narednih mjesec dana uvjereni da će SNSD pobijediti i ostvariti istorijski vrijednu pobjedu koja će biti veća nego ona 2006. godine kada smo imali do sada najbolji rezultat”, rekao je Dodik.

On je rekao da se danas družio i sa mladima SNSD-a na Јahorini koji su, takođe, na svoj način obilježili početak kampanje, uvjereni da SNSD ima kvalitet i kapacitet da iznese ovu kampanju, zato što je narodna i nacionalna i državotvorna politička partija.

Cvijanović: Јaka Republika Srpska cilj SNSD-a

Potpredsjednica SNSD Željka Cvijanović izjavila je da je cilj SNSD-a jaka Republika Srpska.

Cvijanovićeva je rekla da je stranačko okupljanje u Prijedoru pokazalo snagu, sposobnost i opredjeljenje SNSD-a da svi zajedno rade za jaku Srpsku.

“To samo pokazuje da smo u mogućnosti da mobilišemo našu strukturu, a ovaj put su to žene, na večeri domaće kuhinje Aktiva žena SNSD u Prijedoru”, rekla je Cvijanovićeva, koja je prisustvovala gastro manifestaciji “Veče domaće kuhinje”.

Ona je istakla da su članovi SNSD navikli da se okupljaju oko različitih događaja i da to ne mora da se dešava samo u izbornoj godini, nego svako godine i uvijek u različitim mjestima u Republici Srpskoj.

Predsjednica Aktiva žena SNSD Prijedor Gorana Bosančić zahvalila je svim članicama koje su pripremom gastro specijaliteta Potkozarja učinile ovo veče uspješnim, uz zahvalnost visokoj delegaciji SNSD-a koja je posjetila “Veče domaće kuhinje”, koje je održano u prijedorskoj Ljetnoj bašti.