Foto: SRNA/arhiva

Majdov je u telefonskoj izjavi Srni iz Minska rekao da on i njegov tim imaju veliku podršku Dodika, Vlade Republike Srpske i Ministarstva porodice, omladine i sporta, koji su mu omogućili da ima optimalne uslove za trening.

“Predsjednik Dodik mi je pomogao da izgradim dobre uslove i konstantno mi pomaže da postignem što bolje rezultate, tako da smo mi jedan tim koji zajedno pobjeđuje. Ogromnu zahvalnost dugujem predsjedniku, ali i Vladi Srpske i resornom ministarstvu”, naglasio je Majdov.

On je rekao da ga u ponedjeljak očekuje prvi meč na ovogodišnjim igrama u Minsku.

“Cilj mi je najviši stepenik i zlatna medalja. DŽudo reprezentacija Srbije daće svoj maksimum. Ostavićemo srce na strunjači i s ponosom ćemo predstavljati Republiku Srpsku i Srbiju”, istakao je Majdov.

On je naveo da je ove godine ostvario najbolji početak sezone ikada, osvojivši tri medalje na velikim takmičenjima i osvajanjem bitnih bodova za ostvarivanje olimpijske norme.

Majdov je osvojio prvi grand-pri u Marakešu /Maroko/, prvi grend-slem u karijeri u Bakuu /Azerbejdžan/ i medalju na grand-pri takmičenju u Kini.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime