Milorad Dodik (foto:N1)

“Želim da i u budućnosti raditi profesionalno, realizujete zacrtane ciljeve i radite na jačanju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kako bi njeni građani bili još bezbjedniji i sigurniji”, naglasio je Dodik.
On je istakao da naše društvo traži jaku policiju i policajci moraju imati društveni autoritet, dodavši da će se uvijek, zajedno sa institucijama Srpske, zalagati za bolji status i položaj policajaca i svih pripadnika MUP-a Srpske.
“Naša policija je tokom svog postojanja prošla kroz razna iskušenja, ali uprkos svemu pa čak i željama mnogih za njenim ukidanjem, ona je danas stasala u jedan od najpouzdanijih i najsnažnijih simbola Republike Srpske. MUP Srpske je sigurno jedna od najboljih policijskih agnecija u regionu”, istakao je Dodik.
On je naglasio da je razvoj MUP-a podržan odgovornim i profesionalnim radom više hiljada njenih pripadnika, ali i trajno obilježen životima 782 pripadnika Policije Republike Srpske koji su tokom odbrambeno-otadžbinskog rata ugrađeni u temelje Srpske, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg i srpskog člana Predsjedništva BiH.
“Još jednom svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske želim srećnu slavu, kao i mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu, posebno u vrijeme pandemije tokom koje su dali i daju veliki doprinos u zaštiti zdravlja naših građana”, poručio je Dodik.
MUP Republike Srpske proslaviće sutra krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime