dodik bjeljina

“Nije to vjerovatno ideja ovih iz opozicije jer oni nemaju toliko pameti, ali neki iz BiH i regiona žele da naprave od Banjaluke ‘grad slučaj’ kojim bi trebalo da se bavi cijela međunarodna zajednica. Ja im samo poručujem da se to neće desiti”, istakao je Dodik.

On je rekao da u tome postoji jasna koordinacija sa okupljanjem koje se vrši u Banjaluci sa namjerom da se dovedu u pitanje sami izbori.

“Nisam ja jedini koji je čuo da se tamo govori da neće biti izbora. Kada kažu neće biti izbora, onda se postavlja pitanje kako to misle da neće. Mi imamo veoma pouzdane informacije o planu koji pripremaju neki iz opozicije, prije svih, njihovi prvaci poput /Branislava/ Borenovića. Svima je jasno da postoji njihova jasna koordinacija sa okupljanjem koje se vrši u Banjaluci a sa namjerom da se dovedu u pitanje sami izbori”, izjavio je Dodik novinarima u Bijeljini.

Predsjednik Republike rekao je juče da je spreman dramatičan plan opozicije u Srpskoj za 6. oktobar, dan pred opšte izbore u BiH, kako bi bili poništeni izbori u Banjaluci.